Visita Caves Bohigas, 30% de descompte i ampolla de regal

Bohigas_enoturisme_1Des d’aquest mes de juny, Caves Bohigas oferirà una visita a les seves caves subterrànies amb el 30% de descompte el darrer diumenge de cada mes. La proposta forma part de l’àmplia oferta d’activitats d’enoturisme de Bohigas i consisteix en una visita a les caves per conèixer la seva història, els inicis de la qual es remunten a principis del segle XX.

Les caves subterrànies són l’espai on es realitza la segona fermentació del cava, amb total absència de llum i so, amb una temperatura constant de 16 graus. La visita també inclou el tast de dos productes en acabar el recorregut i una ampolla de regal, cortesia de Bohigas.

Amb aquesta acció, Caves Bohigas pretén promoure les activitats de lleure i oci a les vinyes de Can Macià, aprofitant la història centenària de la casa i l’entorn privilegiat en què es troba.

Durada: 1 hora.
Preu: 10 euros (el darrer diumenge de cada mes; habitualment, el preu és 15 euros).
Inclou: Visita guiada al celler i les caves + degustació de dos productes + regal d’una ampolla de cava.
Període: Darrer diumenge de cada mes, amb reserva prèvia (l’activitat es pot fer tot l’any, també amb reserva prèvia).
Per a més informació i reserves, podeu trucar al 608 503 486 o bé omplir el formulari de contacte.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

x

També pots veure

El Saló del Cava Premium arriba a Barcelona

Si aquesta setmana la DO Cava organitzava el Saló del Cava Premium a Bilbao, la propera toca a Barcelona, concretament el dilluns dia 26 a l’Hotel Melià Barcelona Sarrià. L’objectiu d’aquest Saló és promocionar i donar a conèixer la qualitat dels Caves Reserva i Gran Reserva que els diferents elaboradors ...