S’inaugura la nova Taverna de VINSEUM

>> La Taverna reobrirà aquest divendres 2 de juny amb dos concerts i barra de degustació de vins i caves a la Plaça Jaume I.

>> Tastavins Penedès preveu potenciar les activitats vinculades al tast de vins, incorporar un espai de terrassa i oferirà esmorzars i sopars.

El proper divendres 2 de juny al vespre “reobrirà” la Taverna de VINSEUM, recentment adjudicada a l’Acadèmia Tastavins Penedès. La inauguració començarà a les 20.45 hores amb una barra de degustació de vins i caves amb copes Riedel, formatges Xerigots i embotits Anton a la Plaça Jaume I, davant de la Taverna de VINSEUM.

A les 21.30 hores, el conjunt musical Vi Suit oferirà un concert de versions pop-rock de grups nacionals i internacionals com La Unión, Sopa de Cabra, Alaska i Dinarama, Depeche Mode o Bon Jovi. I a les 23.00 hores, els assistents podran gaudir d’un concert a càrrec de The Jung Ones, amb un repertori de cançons de Nina Simone, David Bowie o Michael Jackson, que posarà el punt final a la nit.

Des del passat abril, l’Acadèmia Tastavins Penedès gestiona la nova etapa de la Taverna de VINSEUM. Las proposta de Tastavins Penedès preveu potenciar les activitats vinculades al tast de vins i maridatges, així com incorporar un espai de terrassa a l’exterior per donar més visibilitat a la Taverna de carrer. L’espai continuarà oferint vins i caves a copes però afegeix a més, una oferta gastronòmica d’esmorzars i sopars.

Organitza: Tastavins Penedès

Col·laboradors: Riedel, Xarcuteria Anton, Xerigots, Boteria Torner, Ajuntament de Vilafranca.

Cellers: Oriol Rossell, Vilarnau, Llopart, Instints, Emendis, Pedregosa, Castelo Vins, Mascaró, Oliver Viticultors, Pinord, Torres, Trias Batlle, Covides, Vallformosa, Xamos, Torelló.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

x

També pots veure

Es clausura la 11ena edició del Banc de Sabadell Vijazz Penedès

10 de juliol de 2017.- El Banc Sabadell Vijazz Penedès tanca la seva 11a edició amb un augment més que considerable pel que fa a visitants i vendes. Més de 55.000 persones han gaudit aquest cap de setmana del festival i de les seves activitats, 5.000 més que l’any passat. ...