Restaurant El Centre

El_Centre_LogoRestaurant El Centre s’ubica a Sant Sadurní d’Anoia, Capital del Cava, i recupera l’antiga sala del Centre presentant un nou espai dissenyat i pensat especialment a plasmar el mateix aire de l’època i dels moments del seu màxim esplendor a la vila on antigament s’havia fet teatre, cinema i música. D’aquesta forma es vol fer un homenatge a la memòria d’aquest local que pretén fer-nos viatjar durant una estona al passat, gaudint d’una atmosfera relaxada, on trobareu un gran sentit de sofisticació plasmat als petits detalls dels seus materials utilitzats.
La gastronomia és l’eix fonamental d’aquest projecte oferint plats a la carta i menús. Compta darrere dels seus fogons amb un equip de cuiners joves i experimentats que gaudeixen a la cuina i amb cada plat elaborat, tornant a posar sobre la taula els gustos de tota la vida amb un toc de creativitat propi, amb plats cuinats a baixa temperatura i elaborats de la forma més tradicional.
Les textures, els colors i els sabors són primordials als plats de El Centre, cuinats amb els millors ingredients de la cuina catalana i seguint avançant amb propostes pròpies de temporada; un entorn pensat  en delectar tots els sentits.

Rest_el_Centre_03

Rest_el_Centre_04

Menjar confortable és allò que vol oferir aquest restaurant, amb una proposta gastronòmica plena de gustos mediterranis molt reconeguts. Donen una vital importància als productors locals creant una xarxa que nodreix el rebost amb productes de la zona que fan que tinguin la possibilitat de cuinar i servir el producte en el seu millor estat, al punt exacte de sabor i maduració.

El Jaume i la Dolors ens confessen que “privilegiats de viure en un entorn com és el Penedès, coneixem de ben petits tot el seu procés, els vins i caves ens acompanyen arrelats a les nostres vides d’una manera o altre  pel fet de ser sadurninencs, per això podem tastar, viure el procés i parlar amb els seus productors que entenen el vi com a part de la seva vida i que ens transmeten l’essència i l’esforç de l’elaboració de cada ampolla abans d’arribar a les nostres mans.
Volem fer arribar el vi a la taula per aprendre, per gaudir, per emocionar i sobretot per fer participar en els nostres clients de la nostra manera d’entendre i respectar el treball, l’esforç i l’expressió de la terra dins d’aquestes ampolles

C/Industria, 56
08770 Sant Sadurni d'Anoia, Barcelona
Telèfon:  93 891 10 51
Web: www.restaurantelcentre.cat

Observacions
  • Aparcament pels clients
  • Sala privada, capacitat 20 persones
  • Projector i equip de so
  • Menús maridatges disponibles i sota demanda
  • Capacitat menjador 40 persones
  • Wifii

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.