Propera Cava Night Madrid

El Consell Regulador del Cava posa en marxa una nova edició de la Cava Night, aquesta vegada a la ciutat de Madrid. La Cava Night és una sèrie d’esdeveniments nocturns en espais exclusius de diferents ciutats amb l’objectiu d’apropar-se a un nou grup de consumidors cosmopolites i joves.

La Cava Night Madrid, serà una bona ocasió per unir la música i la moda en un ambient exclusiu a la Terrassa de l’Hotel RoomMate Óscar. A més de tastar els caves més exclusius, hi haurà la possibilitat de tastar tres còctels a base de cava creats per l’ocasió, el Pink & Mint Cava, el Cava Loves Tea i el Cava Tropic, tot això amb la millor música i amb la participació de la firma de moda Medwins.

En les primeres celebracions de la Cava Night a les ciutats de Madrid i Barcelona, van tenir una gran resposta per part del públic assistent, amb més de 250 convidats entre els que hi havia bloggers, periodistes e influencers de l’entorn de les xarxes socials.

  • Esdeveniment: Cava Night
  • Ciutat: Madrid
  • Ubicació: Hotel RoomMate Óscar (Plaza de Pedro Zerolo, 12)
  • Hora: 20:30 hores
  • Invitacions: Limitat a 80 invitacions prèvia inscripció a http://www.cavanight.com/

EAS0099

EAS0059

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

x

També pots veure

Fira del Tap a Cassà de la Selva

Com tots sabeu, des del primers pioners catalans en l’elaboració del Cava al segle XIX, la comarca de la Selva va ser un punt d’abastiment de suro per a la fabricació dels taps utilitzats en la indústria del Cava, i avui dia encara hi perduren diverses empreses de llarga tradició ...