Per aprendre

En aquesta secció inclourem articles tècnics agrupats per temàtiques per poder abordar la elaboració del Cava, des de la producció del raïm, fins als diversos detalls dels processos del vi base i del Cava, acabant amb temes legislatius, estadístiques de comercialització , i com no, del tast dels caves. Ens hauria agradat que abans d’activar el blog hi haguessin molts d’aquests articles publicats, però a l’inici només podreu gaudir d’una mostra, creiem que és més profitós anar-los publicant periòdicament i que d’aquesta manera ens doni temps a tots de poder-los anar assimilant poc a poc. Per tant, si us interessen, haureu d’estar molt atents i fer un seguiment periòdic del nostre blog, o si us és més fàcil, us podeu inscriure al newsletter per estar al dia de les novetats.

HISTÒRIA DEL CAVA

Història del Cava

VITICULTURA

Viticultura

ELABORACIÓ DEL VI BASE

VI BASE

ELABORACIÓ DEL CAVA

Elaboració del Cava

TIPUS DE CAVES

TAST

EL TAST I CONSUM DELS CAVES

Tast de Caves