MUSCÀNDIA

logo_muscandia_traMuscàndia és un petit celler al cor de Sant Sadurní d’Anoia. Neix de la mà d’Eduard Viader, jove emprenedor i fundador d’aquest celler amb només 21 anys. La família Viader ha estat vinculada a Sant Sadurní des de l’any 1823, data en que van obrir la primera farmàcia de la vila. La tradició medico-farmacèutica ha estat des de sempre convivint amb la viticultura, donat que també van ser uns dels propietaris vitícoles més importants, cultivant i elaborant vins. Narcís Viader, a tall d’exemple, va ser fundador de la cooperativa COVIDES, i el primer a la vila en estudiar la microbiologia de les fermentacions.

Actualment, a Muscàndia, s’elaboren vins i caves d’alta qualitat, tal i com avalen els nombrosos guardons nacionals i internacionals obtinguts. L’elaboració es fa de forma totalment artesanal, emprant varietats autòctones, el tap de suro com a tap de tiratge, treballant les llargues criances, fent el remogut manualment en pupitres i degollant totes i cada una de les ampolles en calent i a mà. La filosofia de la casa és mantenir els oficis històrics del cava i fer de la qualitat bandera.

Tots aquells que vulguin ampliar els seus coneixements sobre el cava, no es perdin la visita obligada a Muscàndia.

Muscandia_04

Muscandia_01

Muscandia_02

 

Carrer Lavernó, 4
08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel. 625632620
www.muscandia.com

 

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

x

També pots veure

MASCARÓ

Mascaró és una empresa familiar de tercera generació ubicada en un magnífic edifici d’estil modernista al bell mig de Vilafranca del Penedès, molt coneguda internacionalment, a més dels seus vins i caves, pels destil·lats que porta elaborant des de mitjans del segle passat. La seva filosofia de treball es basa ...