MASCARÓ

Mascaró és una empresa familiar de tercera generació ubicada en un magnífic edifici d’estil modernista al bell mig de Vilafranca del Penedès, molt coneguda internacionalment, a més dels seus vins i caves, pels destil·lats que porta elaborant des de mitjans del segle passat. La seva filosofia de treball es basa en la clara vocació d’unir tradició i modernitat, tot recollint el llegat dels antecessors familiars, aportant creativitat i renovació, però tenint molt clar que l’essència del producte que elaboren es troba en el seu origen.

Històricament l’activitat en el món del vi de la saga Mascaró es remunta al 1894 amb el naixement del Sr. Antoni Mascaró i Marcé en el si d’una família dedicada ja al comerç de vins. Amb el pas del temps, l’Antoni Mascaró es va fer càrrec del negoci familiar, i així al 1919 ja figurava entre els exportadors de vins reconeguts a casa nostra. Posteriorment va iniciar l’activitat d’elaboració de destil·lats, i ja al 1946 va començar a comercialitzar els primers caves, activitat que avui dia encara continua amb molts èxits tant a nivell nacional com internacional.

Els caves que elaboren procedeixen de raïms de la finca Mas Miquel de la seva propietat, fet que els permet controlar tot el procés d’elaboració i garantir l’alta qualitat del resultat final. L’estil personal de cadascun dels productes que comercialitzen es basa en el respecte al caràcter propi, l’ús de productes naturals i l’atenció al detall al llarg de tot el procés d’elaboració.

Mascaró_04

 

MASCARÓ
C/ Casal, 9
08720 VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Tel. 938901628
www.mascaro.es

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

x

També pots veure

MUSCÀNDIA

Muscàndia és un petit celler al cor de Sant Sadurní d’Anoia. Neix de la mà d’Eduard Viader, jove emprenedor i fundador d’aquest celler amb només 21 anys. La família Viader ha estat vinculada a Sant Sadurní des de l’any 1823, data en que van obrir la primera farmàcia de la ...