La DO Cava organitza el Saló Cava Premium a Bilbao

logo-cava-caEl Consell Regulador del Cava organitza el pròxim 19 de juny, dilluns, el Saló Cava Premium a l’Hotel Domine Bilbao situat al carrer Mazarredo Zumarkalea, 61. Aquest acte té per objectiu donar a conèixer i ampliar els coneixements sobre els Caves Reserva i Gran Reserva, així com mostrar la gran versatilitat del cava mitjançant diferents harmonies gastronòmiques i oferir a les empreses una plataforma de promoció dels seus productes.

A partir de les 12:00 hores començarà la primera part de l’acte, que durarà fins a les 16.00 hores, dirigida exclusivament a públic professional, com enòlegs, botigues especialitzades, premsa especialitzada, sommeliers i bloguers. El president del Consell Regulador del Cava, Pere Bonet, serà l’encarregat d’inaugurar-lo i a continuació tindrà lloc una ponència sobre les ‘Harmonies del Cava’ dirigit per Jon Andoni Rementeria, sommelier del Restaurant Remenetxe.

De 13:30 a 16:00 hores, els assistents podran degustar un còctel d’harmonies amb cava a la zona showroom on les empreses col·laboradores presentaran els seus Caves Reserva i Gran Reserva

Per últim, de 18 a 21 hores, el saló obrirà les seves portes al públic general del sector, on gaudiran durant tres hores del showroom de les 24 empreses elaboradores.

  • Data: 19 de juny de 2017
  • Hora: 12.00 hores
  • Lloc: Gran Hotel Domine Bilbao
  • (Mazarredo Zumarkalea, 61. Bilbao)

Cava_Premium_Bilbao

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

x

També pots veure

Es clausura la 11ena edició del Banc de Sabadell Vijazz Penedès

10 de juliol de 2017.- El Banc Sabadell Vijazz Penedès tanca la seva 11a edició amb un augment més que considerable pel que fa a visitants i vendes. Més de 55.000 persones han gaudit aquest cap de setmana del festival i de les seves activitats, 5.000 més que l’any passat. ...