La DO Cava conquesta Nova York amb Caves Premium

La D.O. Cava va organitzar a Nova York, dos importants actes amb la col·laboració del ICEX i el Basque Culinary Center dirigits a professionals del sector del vi i la gastronomia.

Premsa, botigues especialitzades i prescriptors es van donar cita a Nova York per gaudir d’experiències úniques organitzades pel Consell Regulador del Cava.

El primer acte va tenir lloc en el conegut Bar de vins “Corkbuzz” d’Union Square i va consistir en una Masterclass sobre la DO Cava amb tast de deu caves Premium per part de la sommelier i comunicadora americana, Marnie Old. Aquesta va destacar la versatilitat del cava i la seva harmonia a l’hora de maridar amb la gastronomia desplegant un excepcional coneixement de la DO Cava i les seves particularitats. L’acte va comptar amb la presència del president del Consell Regulador del Cava, Pere Bonet, que va donar la benvinguda i va introduir la DO Cava, així com membres del departament tècnic i de comunicació que van atendre les preguntes dels assistents. Les trenta persones que van participar en aquesta trobada van destacar la qualitat dels caves i es van mostrar molt satisfetes d’aquesta iniciativa de la DO Cava per mostrar les bondats dels caves Premium.

New York

A la nit, va tenir lloc el segon acte en el prestigiós restaurant Blue Hill, un dels millors del món, segons la llista 50Best. En aquesta ocasió, els assistents, entre els quals es trobaven els principals mitjans de comunicació del sector del vi i la gastronomia a Nova York, van poder gaudir de sensacionals harmonies entre els dotze caves Premium triats per Marnie Old i el menú degustació que l’equip del Xef  Dan Barber va preparar. Aquest restaurant ha apostat des de la seva inauguració pel concepte Km0, basat en una cuina ecològica amb productes de proximitat i elaboració pròpia. Així mateix, per aquest acte es va comptar amb la col·laboració especial de l’empresa COVAP, que va oferir una degustació de pernil ibèric d’alta gamma que va sorprendre i va agradar als assistents.

Novament, Marnie Old, va realitzar una excel·lent presentació de la DO Cava explicant de manera molt didàctica les característiques dels caves degustats, així com el motiu de la seva elecció amb cadascun dels plats.

Durant aquesta Cava Experience tots els assistents es van mostrar molt interessats i no van dubtar a realitzar una ronda de preguntes sobre tot allò que s’esdevenia. A més a més, van agrair la invitació de degustar els millors caves en un marc tan especial com és la ciutat de Nova York.

El president del Consell Regulador del Cava va destacar la importància de realitzar aquests actes a Nova York, ja que “els Estats Units és el primer consumidor del món de vins en general i de la gamma Premium en particular. Pel que fa al cava, cal dir que té una bona evolució als EUA, però hem de treballar en la seva promoció amb un llenguatge adequat a aquest tipus de producte, ja que existeix un alt grau d’especialització” i va afegir “per a nosaltres ha estat una gran ajuda poder comptar amb la col·laboració de partners com ICEX o el Basque Culinary Center per l’èxit d’aquests dos actes que, sens dubte, no seran els últims”.

Després de realitzar aquest acte a diferents ciutats del món, el cava va desembarcar a la Gran Poma per reafirmar la seva presència en el sector estatunidenc que es va iniciar a mitjans del segle passat. Aquestes experiències úniques són una eina extraordinària per demostrar el vessant Premium del Cava entre els professionals.

Aquests dos actes formen part d’un pla de promoció als EUA que la DO Cava ha dissenyat per aquest 2017.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

x

També pots veure

Es clausura la 11ena edició del Banc de Sabadell Vijazz Penedès

10 de juliol de 2017.- El Banc Sabadell Vijazz Penedès tanca la seva 11a edició amb un augment més que considerable pel que fa a visitants i vendes. Més de 55.000 persones han gaudit aquest cap de setmana del festival i de les seves activitats, 5.000 més que l’any passat. ...