El Saló del Cava Premium arriba a Barcelona

Cava_Premium_BCNSi aquesta setmana la DO Cava organitzava el Saló del Cava Premium a Bilbao, la propera toca a Barcelona, concretament el dilluns dia 26 a l’Hotel Melià Barcelona Sarrià. L’objectiu d’aquest Saló és promocionar i donar a conèixer la qualitat dels Caves Reserva i Gran Reserva que els diferents elaboradors del Cava que s’hi ha inscrit ofereixen al públic visitant.

Des de les 12:00 fins a les 16:00 hores s’atendrà al públic professional (enòlegs, sommeliers, botigues especialitzades, distribuïdors, etc.), període que conclourà amb una ponència dedicada a les “Harmonies del Cava” a càrrec de Guillermo Cruz, sommelier del Restaurant Mugaritz, Millor Sommelier d’Espanya 2014 i Millor Sommelier d’Espanya en Cava, que continuarà per una degustació d’un còctel d’harmonies amb cava a la zona del shwroom, espai on els cellers presentaran els seus caves Reserva i Gran Reserva.

A partir de les 17:30 hores el saló obrirà les seves portes al públic en general, fins a les 20:30, hora prevista pel tancament de l’acte. Durant aquestes tres hores, tothom que ho desitgi podrà acostar-se per tastar els productes del 45 elaboradors que s’hi ha inscrit, i recollir tot tipus d’informació sobre aquests caves de més prestigi i que mereix la pena que siguin coneguts.

  • Data: 26 de juny de 2017
  • Hora: de 12.00 a 16:00 hores per al públic professional i de 17:30 a 20:30 hores per al públic en general
  • Lloc: Hotel Barcelona Melià Sarrià (Avda. Sarrià 50, Barcelona)

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

x

També pots veure

Es clausura la 11ena edició del Banc de Sabadell Vijazz Penedès

10 de juliol de 2017.- El Banc Sabadell Vijazz Penedès tanca la seva 11a edició amb un augment més que considerable pel que fa a visitants i vendes. Més de 55.000 persones han gaudit aquest cap de setmana del festival i de les seves activitats, 5.000 més que l’any passat. ...