CAVA MARIA OLIVER PORTÍ

logoMaria Oliver Portí és una petita cava de caràcter familiar ubicada al cor de Sant Sadurní d’Anoia. Fundada el 1988 per l’Albert Caldú i la Maria Oliver, van transmetre la seva passió per l’elaboració d’aquest producte únic als seus fills, Maria Àngels i Albert Caldú, actuals gerents de l’empresa.

Practiquen una elaboració totalment artesanal que parteix d’una acurada selecció dels vins que els permet aconseguir productes únics, d’un marcat caràcter personal pels seus elaboradors, i de màxima qualitat. Tot el procés d’elaboració i criança es porta a terme sota un rigorós control a mans dels seus creadors, el que comporta que cada ampolla sigui única i excepcional, en produccions limitades. Aquesta és l’essència dels caves de Maria Oliver Portí.

 Maria_Oliver_Porti_2

Passatge Menorca, 4
08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel. 627600976
www.mariaoliverporti.com

 

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

x

També pots veure

MUSCÀNDIA

Muscàndia és un petit celler al cor de Sant Sadurní d’Anoia. Neix de la mà d’Eduard Viader, jove emprenedor i fundador d’aquest celler amb només 21 anys. La família Viader ha estat vinculada a Sant Sadurní des de l’any 1823, data en que van obrir la primera farmàcia de la ...