ALSINA & SARDÀ

Alsina_Sarda_logoAlsina & Sardà és un petita empresa familiar ubicada al municipi de El Pla del Penedès i que elabora caves des del 1982. Tot i això els seus inicis es remunten al 1862 amb el conreu de la vinya a la propietat de Cal Janes, i a la comercialització dels vins que elaboraven que els venien als comerciants de la comarca.

Les primeres ampolles les van elaborar a la petita cava familiar que posseïen a Ca l’Avi (Subirats), i molt poc després es van veure obligats a ampliar les instal·lacions per l’èxit de vendes dels caves que hi produïen de manera artesana.

Les necessitats de producció es van incrementar amb el pas del temps i ja va ser al 1986 quan van començar a elaborar vins i caves a les actuals instal·lacions al barri de les Tarumbes de El Pla del Penedès, tot seguint l’esperit artesanal amb la mirada posada en els caves de màxima qualitat.

Cal indicar que disposen de nou finques de producció pròpia de raïm (més de 30 hectàrees) que veremen majoritàriament de forma manual en el seu punt òptim de maduració amb el que elaboren el vi a les seves pròpies instal·lacions.

Alsina_Sarda_02

Alsina_Sarda_04

Alsina_Sarda_03

Barri les Tarumbes
8733 El Pla del Penedès
Tel. 938988132
www.alsinasarda.com

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

x

També pots veure

MUSCÀNDIA

Muscàndia és un petit celler al cor de Sant Sadurní d’Anoia. Neix de la mà d’Eduard Viader, jove emprenedor i fundador d’aquest celler amb només 21 anys. La família Viader ha estat vinculada a Sant Sadurní des de l’any 1823, data en que van obrir la primera farmàcia de la ...