9a Festa Solidària per la lluita contra el càncer

El benefici d’aquesta festa anirà a parar a l’Institut Català d’Oncologia i a l’associació penedesenca Ampert.

El proper divendres 30 de juny la Fundació Vallformosa organitza la Festa Solidària per la lluita contra el càncer. És l’evolució del Sopar Solidari que enguany arriba a la 9ª edició, però amb un to més fresc i divertit, sense etiquetes ni protocols. Un moment únic per compartir una bona estona sent solidaris i ajudant a finançar els projectes de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i Ampert.

Festa_solidaria_1

Concretament, el 80% de la recaptació anirà a parar al projecte “Hospital Amable de l’ICO” que permetrà fer l’adequació de les consultes externes de l’Hospital de l’ICO a l’Hospitalet de Llobregat per millorar el confort i benestar dels pacients, familiars i acompanyants. L’altre 20% restant anirà a parar a l’associació Ampert, per finançar el transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats.

L’acte s’iniciarà a les 8 del vespre i tindrà lloc als jardins de Vallformosa, a Vilobí del Penedès. Durant la jornada es podrà visitar l’Espai Solidari, un córner per conèixer de primera mà els projecte de l’ICO i Ampert. Després del sopar, la festa finalitzarà al Lounge Vallformosa, una zona confortable per conversar i gaudir de la música chill out. Tot plegat estarà acompanyat pels vins i caves de Vallformosa Cava, Mistinguett, Gran Barón i Domènech.Vidal.

El preu del tiquet per assistir a l’acte és de 95 euros i també està oberta l’opció de fer donatius a fila zero. Les inscripcions s’han de fer a través del web www.fundaciovallformosa.com. Per a més informació podeu consultar la pàgina de Facebook de la Fundació Vallformosa, trucar al 93 897 82 86 o enviar un correu electrònic a sopar.solidari@vallformosa.com.

La 9a Festa Solidària de la Fundació Vallformosa és música, colors, bon menjar, networking, somriures i el que és més important, és cor i solidaritat.

Cartell_Festa_solidaria

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

x

També pots veure

Es clausura la 11ena edició del Banc de Sabadell Vijazz Penedès

10 de juliol de 2017.- El Banc Sabadell Vijazz Penedès tanca la seva 11a edició amb un augment més que considerable pel que fa a visitants i vendes. Més de 55.000 persones han gaudit aquest cap de setmana del festival i de les seves activitats, 5.000 més que l’any passat. ...